Alkukesän opetuspalvelut ja uudet online-palvelut

Moi!

Ajattelin kirjoittaa vähän uusimpia tietoja opetuspalveluistani. Opetustoiminta on ollut hetken aikaa lähes keskeytettynä sillä Season Golfin halli on ollut kiinni 19.3.2020 lähtien. Sarfvikin rangella olen käynyt parina aurinkoisena päivänä pyörähtämässä. Ulkona alkaa kohta pärjäämään. Tänään tuli tosin uusi lumi, jota yleensä pidetään vanhan lumen surmana. Toisaalta, kun nyt lunta ei ole maassa enää ollut niin eiköhän näistäkin vähistä lumista päästä eroon alkuviikkoon mennessä. Ensi viikolla muutenkin lämpötila näyttää nousevan yli 10 asteen. Samalla siirrän omaa toimistoa pikkuhiljaa ulkorangelle. Seuraavaksi vähän infoa siitä miten palveluitani voi edelleen käyttää.

Yksityistunteja myyn täysin normaalisti mutta oikeastaan isommille porukoille en tunteja tällä hetkellä edes myy. Eli voit varata minulta yksityisopetusta (1-3 hlöä) Sarfvikin tai Ruukkigolfin rangelta.

Peliopetus: Voit ostaa minulta peliopetusta eli tulen kierrokselle mukaan. Päätät itse kuinka pitkään kierroksella mukana olen. Minimi on 9 reikää eli 2h. Jos haluat että pelaan kanssasi ja/tai näytän joitain lyöntejä niin se käy, mutta muuten jätän omat mailat pois.

Seuravalmennus on keskeytettynä toistaiseksi (golfliiton suosituksesta). Tämä tarkoittaa siis kaikkia Sarfvikissa järjestettäviä ryhmätunteja. Ruukkigolfissa toiminta ei ole vielä alkanut ja emme tiedä milloin ja millä tavalla toiminta jatkuu.

Klinikoita, kursseja ja valmennusryhmiä en myöskään järjestä ennen kuin tilanne rauhoittuu.

Uutena tuotteena olen aloittanut onlineopetuksen. Se pitää sisällään monia erilaisia tuotteita. Voit ostaa minulta yksittäisiä analyysejä joissa kerron sinulle miten lyöntiäsi tulisi kehittää. Tarvitsen analyysiä varten videon (tai useamman klipin) lyönnistäsi. Voit lähettää sen vaikka whatsappilla. Siihen tarkoitukseen on olemassa myös muutamia sovelluksia, joita voimme käyttää. Jos haluat hankkia telineen mihin puhelimen saa kiinni, niin voit hankkia myös sen minulta (edulliseen hintaan). Voit myös ostaa kuukausimaksulla analyysejä/vinkkejä pidemmäksikin aikaa. Toinen tuote on opetus-/valmennusvideot. Aioin kuvata muutamia videoita missä kerron ja näytän miten omaa peliä voi kehittää. Videota kuvataan lisää viikottain ja siitä tarkoitus tehdä pysyvä palvelu. Näistä saattaa tulla myös muutamia live-tapahtumia mihin voitte osallistua vaikka kotisohvalta. Voit ostaa videoita ja/tai tilata ”kanavan” josta minun tekemät vinkit ovat näkyvissä. Videoilla on tarkoitus käyttää myös vierailevan tähtiä. Tällä hetkellä videomateriaalia ei vielä juurikaan ole mutta valmistan sitä kun ilmat lämpenevät. Eli ennen videoita ja onlinetunteja kannattaa keskittyä oman pelin kehittämiseen yksinkertaisesti rangella/kentällä vieraillen.

Ja lopuksi vielä: jos haluat tukea paikallista yrittäjää juuri nyt, niin voit ostaa yksityistuntipaketteja joko itsellesi tai lahjakortiksi tutuille.

Pysykää terveinä ja nähdään kentällä,

Jouni