Tulevan talven golftreenit ja yksityistunnit

Talvikausi lähenee päivä päivältä joten päätin kirjoittaa lyhyen uutiskirjeen. Opetan tulevana talvena jälleen Season Golfin hallissa. Osa teistä on varmaan huomannatkin, että Season Golf rakentaa par aikaa uutta hallia. Se valmistuu vasta vuoden 2021 kesällä. Monet teistä miettivät varmasti Covid-19 viruksen mahdollisia rajoituksia hallissa. Korona ei tällä hetkellä rajoita hallissa käyntiä millään tavalla. Ainoa ero viime vuoden ohjeisiin on se, että opettajat käyttävät opettaessaan maskia. Voit toki itsekin näin tehdä mutta sitä ei juuri nyt vaadita. Hallin henkilökunta huolehtii hygieniasta ja siisteydestä tarkasti. Jos hallin kävijämäärää joudutaan rajoittamaan – opetusasiakkaiden määrää rajoitetaan viimeisenä. Näin ollen halli pyrkii takamaan opettajien ansaintaa. Lisätietoja hallin korona-käytännöistä Season Golfin omilta nettisivuilta.

Entä mitä kaikkea minulla on tarjolla? Voit aina käydä yksityistunnilla yksin tai kavereiden kanssa. Voit myös ilmoittautua talven harjoitusryhmiin, jotka alkavat joko marraskuussa tai tammikuussa. Jos kumpikaan näistä vaihtoehdoista ei kuulosta omalta jutulta, niin voit tulla mukaan klinikalle. Klinikat ovat yksittäisiä harjoituskertoja joihin ilmoittaudutaan aina erikseen. Ne ovat kustannustehokas keino tulla mukaan opetukseen. Minulta voi ostaa myös puttianalyysejä. Käytän Capto -puttianalysaattoria, jonka avulla näemme putistasi kaiken, siis aivan kaiken.

Minkälaisia ovat talven treeniryhmät? Treeniryhmät ovat kiinteitä 3-6 hengen ryhmiä jotka harjoittelevat 8-10 kertaa talven aikana. Treenit pidetään aina tiettynä päivänä ja kellonaikana. Tarkemmat tiedot löydät esim. kurssit -välilehdeltä. Tiivistetysti voisi sanoa, että ryhmissä keskitytään aluksi lyöntitekniikan perusteisiin ja yksilöllisiin kehityskohteisiin. Sen jälkeen käydään läpi kaikki erilaiset lyönnit mitä golfari tarvitsee. Harjoittelemme aina niin pitkiä lyöntejä kuin lähipeliä. Saat myös sekä kirjallisia- että video-ohjeita. Huom! Jos haluat kaveriporukallesi tai yrityksellesi oman ryhmän niin ota yhteyttä. Minulla on vielä muutamia primetime aikoja vapaana.

Klinikka-aikataulut laitan Season Golfin infotaululleni, sekä tänne kotisivuilleni. Klinikat ovat siis erillisiä harjoituksia jonkin tietyn teeman ympärillä. Aiheena voisi olla esimerkiksi yhden tunnin draivi-klinikka. Klinikat ovat hyvä keino saada pikkuvinkkejä mutta konkreettisemmat muutokset ja kehitys tapahtuu aina yksityistunneilla tai ryhmissä.

Jos kaipaat lisäinfoa talven treeneistä, opetuksesta tai jos olet kiinnostunut esim. pitkäjänteisestä valmennuksesta, laita viesti!

Mukavaa talvikautta!

Jouni

#golf #golftreeni #golfopetus #ryhmäopetus #talviharjoittelu #seasongolf #golfpro #golfvalmennus #golfklinikat #capto #puttianalyysi #puttitreeni #yksityisopetus #golfklinikka #muntapapelata #golffi #sarfvikgolf #talvitreenit