Talvitreenit 2021

Nyt kun vihdoin lumi peittää maan myös täällä pääkaupunkiseudulla, niin on hyvä aika aloittaa hallitreenit. Tarkempi info kaikista harjoitusryhmistä ja opetustuotteista löytyy opetus-välilehdeltä.

Treenit on tarkoitus aloittaa ensi viikolla eli 12.-17.1. Jos korona vuoksi joudumme perumaan treenejä, ne siirtyvät pidettäväksi myöhemmin keväällä tai kesällä. Monia kiinnostaaa tähän aikaan vuodesta myös yksityistunnit. Niitä on saatavillla normaalisti.

Golfmatkailu alkaa myös nostaa päätään pensaasta. Meillä on golftailorsin kanssa suunniteltani matka Espanjaan maaliskuus 20.-27. päivä. Sen lisäksi Sarfvikin seniorien kanssa olisi tarkoitus käydä Prahassa huhtikuussa. Toivottavasti koronatilanne ehtii kehittyä parempaan suuntaan. Syksylle on myös suunniteltu matkoja joista tiedotamme myöhemmin