Uuden ajan alku

Golfkausi 2021 on juuri alkanut eteläisimmässä Suomessa. Samalla tulee päätökseen noin kahdeksan vuoden mittainen ajanjakso Raaseporin alueella. Siirryn tällä kaudella proksi Vuosaari Golfiin, BMW PEGO Golf Schoolin prona. Jatkan edelleen työtäni myös Sarfvikissa. Moni asia on muuttunut vuosien varrella ja esikoisemme syntymä niistä ehdottomasti hienoin hetki. Näin ollen töiden siirtyminen pääkaupunkiseudulle helpottaa perheen arkea ja tuo vuorokauteen lisää aikaa. Kiitän vielä sekä Nordcenteriä (2013-2017) että Ruukkigolfia (2015-2020) menneistä kausista. Minulle jäi vain hyviä muistoja ja ystäviä ajasta Raaseporissa. Samaan aikaan olen innoissani uudesta mahdollisuudesta Vuosaaressa, unohtamatta Sarfvikia, josta on tullut itselleni rakas paikka menneiden neljän kauden aikana.

Oikein hyvää golfkautta ystävät ja golfarit,

Jouni