Golfmatkat

field-grass-lawn-meadow

 Jouni Simanaisen Golfmatkat 2024-2025

Tutustu ensi vuoden matkakohteisiin ja ilmoittaudu mukaan aurinkoisille viheriöille! Nyt on valinnan varaa!

Syksy 2024

Portugali ja Algarven rannikko lokakuussa 2024, tarkemmin Vilamoura ja Dom Pedron golfkentät…

Matka on TÄYNNÄ.

Marraskuussa 2024 jälleen Etelä-Afrikkaan! Matkustuspäivät ovat 5.-17.11.2024 (Matkalle mahtuu vielä 4 innokasta mukaan! eli matka kyllä toteutuu varmasti!)

Kiinnostaako matka Kapkaupunkiin? Meillä on teille täydellinen reissu. Yhteistyökumppanini Cape Golf Oy (Harry ja Mia Råstedt) järjestää mieleenpainuvia matkoja Kapkaupunkiin. Miltä kuulostaa majoitus 300m2 asunnossa turvallisella Cambs Bayn alueella, pelit lähistön parhaimmilla kentillä, ruokailut Harryn ja Mian lempiravintoloissa? Matka ei ole virallisesti all-inc mutta paljoa lähemmäksi sitä ei voi päästä. Kaikki aktiviteetit, aamupalat, eväät ja yksi erinomainen ruokailukokemus per päivä sisältyy hintaan. Matkan hinta on n 3300e + lennot. Tämä matka on todellinen elämys- ja golfmatka. Viime vuoden reissulla mukana olleet kehuivat matkaa maasta taivaaseen. Matka meni myös oman listani kärkeen – mitään vastaavaa en ole ollut vielä kokemassa. Minut yllätti eniten matkan kulinaristinen puoli!

Tutustu matkan sisältöön osoitteessa www.capegolf.fi

Opetus ja -pelimatka Espanjaan huhtikuussa 2025

Suunnitelmissa golfmatka La Hacienda Golf Links Resorttiin (tunnetaan myös Alcaidesa nimellä) keväällä 2025. Kaksi remontoitua kenttää ja upouusi hotelli. Lento Malagaan. Hinta tulee olemaan n 2000e (all-inclusive). Otan ennakkoilmoittautumisia vastaan!

Links-pelimatka. Toukokuu 2025.

Kiinnostaako matka Skotlantiin tai Irlantiin golfin synnyinseuduille? Tällä noin viiden vuorokauden matkalla pääset pelaamaan laadukkaita linkskenttiä. Hinta-arvio on tällä hetkellä n. 2000e sisältäen lennot, majoitus aamiaisella, pelit, kuljetukset ja matkanjohtajan palvelut ja valmennus. Lentoaikataulun puitteissa mahdollisuus pelata lisämaksusta saapumis- ja/tai lähtöpäivänä golfia alueen kentillä. Hyvällä lykyllä saat pelattua kuusi kierrosta golfia! Tällekin matkalle otetaan ennakkoilmoittautumisia vastaan!

SYKSY 2025

Costa Navarino Lokakuu 2025. Suora lento Kalamataan. Viimeisen päälle golfmatka. Neljä huippu kenttää, Kreikan lempeä ilmasto ja minun golfvinkit.