Talvikausi 2021-2022

Tämän iltapäivän viileä tuuli muistuttaa jo tulevasta talvikaudesta. Teen itse Sarfvikissa töitä vielä syyskuun ajan, jonka jälkeen jään kuukaudeksi lomalle. Opetan myös Vuosaari Golfissa 1-2 päivää viikossa. Loma päättyy aikanaan ensimmäiseen opetusmatkaan ns korona-ajassa 30.10.-6.11. Espanjaan. Tällä matkalle on tullut pari peruutusta, joten olkaa yhteydessä, jos haluatte vielä tulla mukaan.

Talven opetuspaikka ja -ohjelma on vielä työn alla. Season Golf, uusine tiloine, on edelleen ykkös vaihtoehto. Yritän päästä mahdollisimman nopeasti sopimukseen tulevan talven osalta, että pääsen markkinoimaan tunteja ja ryhmiä. Opetan toki myös Sarfvikin trackman loungessa, joka siirtyy tulevaksi talveksi Espoon Muuralaan.

Ensi kevään ensimmäinen opetus- ja pelimatka tehdään Valle del Esteen 16.-23.3.2022. Lisäksi haluaisin tehdä matkan Skotlannin Linkseille, tarkemmin ottaen Carnoustie, St. Andrews ja Kingsbarnsiin toukokuun alussa. Se on arvioiden mukaan paras vuodenaika vierailla Skotlannissa golfin suhteen.

Hyvää syksyn jatkoa kaikille, palaan asiaan heti kun minulla on jotain tarkempaa tiedotettavaa!