Golfmatkat

field-grass-lawn-meadow

 Jouni Simanaisen Golfmatkat 2024

Tutustu ensi vuoden matkakohteisiin ja ilmoittaudu mukaan aurinkoisille viheriöille! Nyt on valinnan varaa!

Kevät 2024

Opetus- ja pelimatka Costa Navarino, Kreikka 31.3.-7.4.2024. Costa Navarino kutsuu jälleen keväällä. Kohde on Euroopan 1. golfresort. Kevään matkalla on suora lento Kalamataan josta on lyhyt siirtymä kohteeseen. Majoitus The Westin 5*. Hinta: 2375e

Matka on TÄYNNÄ.

Tiedot:simanainen-costa-navarino-31.3-07.4.2024-2.pdf

Pelimatka Skotlantiin, Edinburghiin. Toukokuu 2025?

Kiinnostaako matka Skotlantiin golfin synnyinseuduille? Tällä viiden vuorokauden matkalla pääset pelaamaan laadukkaita linkskenttiä Edinburghin alueella. North Berwickin kenttä olisi yksi näistä! Hinta-arvio on tällä hetkellä n. 2000e sisältäen lennot, majoitus aamiaisella, pelit, kuljetukset ja matkanjohtajan palvelut ja valmennus. Lentoaikataulun puitteissa mahdollisuus pelata lisämaksusta saapumis- ja/tai lähtöpäivänä golfia alueen kentillä. Hyvällä lykyllä saat pelattua kuusi kierrosta golfia!

Syksy 2024

Portugali ja Algarven rannikko lokakuussa 2024, tarkemmin Vilamoura ja Dom Pedron golfkentät…

Syksyn matkakohde on Vilamoura. Matkalle on tilaa enää KAHDELLE halukkaalle sillä ennakkoilmoittautumisia on tullut runsaasti. Hinta: 2275e. Matkan tarkemmat tiedot tulevat tänne mahdollisimman pian.

Marraskuussa 2024 jälleen Etelä-Afrikkaan!

Kiinnostaako matka Kapkaupunkiin? Meillä on teille täydellinen reissu. Yhteistyökumppanini Cape Golf Oy (Harry ja Mia Råstedt) järjestää mieleenpainuvia matkoja Kapkaupunkiin. Miltä kuulostaa majoitus 300m2 asunnossa turvallisella Cambs Bayn alueella, pelit lähistön parhaimmilla kentillä, ruokailut Harryn ja Mian lempiravintoloissa? Matka ei ole virallisesti all-inc mutta paljoa lähemmäksi sitä ei voi päästä. Kaikki aktiviteetit, aamupalat, eväät ja yksi erinomainen ruokailukokemus per päivä sisältyy hintaan. Matkan hinta on n 3000e + lennot. Tämä matka on todellinen elämys- ja golfmatka. Viime vuoden reissulla mukana olleet kehuivat matkaa maasta taivaaseen. Matka meni myös oman listani kärkeen – mitään vastaavaa en ole ollut vielä kokemassa. Minut yllätti matkan kulinaristinen puoli!

Tutustu matkan sisältöön osoitteessa www.capegolf.fi