Golfmatkat

field-grass-lawn-meadow

 Jouni Simanaisen Golfmatkat 2022

Tutustu ensi syksyn tuleviin matkakohteisiin ja ilmoittaudu mukaan aurinkoisille viheriöille!

Links-matka Skotlantiin syyskuussa 2022

Keväälle emme ehtineet saada matkaa mutta syksylle olisi mahdollisuus. Ajankohta voisi olla 24.-29.9.2022. Ajatuksissa on premium matka eli St. Andrews New Course, Kingsbarns ja Carnoustie. Old Coursea ei pysty näin nopealla aikataululla saamaan. Noiden lisäksi pari hieman kohtuullisemmin hinnoiteltua links-helmeä mukana. Alustavia nimiä otetaan jo vastaan. Tarkempi info tulee asap. 

Quinta da Marinha, Cascais, Portugal. 29.10.-5.11.2022

Syksyn opetus- ja pelimatka on nyt myynnissä. Mukana Finnairin suorat lennot, pelit Quinta da Marinha (x3), Oitavos ja Penha Longa. Majoitus ja aamiainen Quinta da Marinhan hotellissa. Opetusta ja vinkkejä kahdelta prolta. Lähistöllä runsaasti ravintoloita ja muuta elämää Cascaisin pikkukaupungissa (5min) ja Lissabon (45min). Hinta: 1715e. Lue lisää: quinta da marinha 29.10-5.11.2022

Kapkaupunki, Etelä-Afrikka, 8.-17.11.2022

Alla ote vastuullisen matkanjärjestäjän, Cape Golfin esitteestä:

”Loistokentät upeissa maisemissa tekevät Etelä-Afrikasta golfareiden paratiisin. Golfin lisäksi tarjoamme teille vaihtoehtoisia aktiviteetteja, jotta voitte nauttia matkasta omien mieltymystenne mukaisesti. 10-vuorokauden aikana golfpäiviä on 5–8 ja aktiviteettipäivä 1-4, riippuen omista valinnoista. Majoitus on koko matkan ajan 300 neliön modernissa talossa, hienolla Camps Bayn alueella.

Olemme valinneet teille 6 Kapkaupungin parasta golfkenttää, joilla voitte pelata matkan aikana. Osaa kentistä voitte myös pelata useamman kerran, jos haluatte. Golfpäivään sisältyy aina kuljetukset golfkentälle, green fee, golfauto, rangepallot, halfway housen ruoat ja juomat, sekä lounas golfpäivän päätteeksi. Golfpäivään kuuluu myös Jouni Simanaisen opetusta, joko rangella tai kentällä.

Niin hauskaa kun golf onkin, olisi sääli olla kokematta muita elämyksiä, joita Kapkaupungilla on tarjota. Olemme koonneet ehdotuksia aktiviteettipäivistä, mutta mikäli teillä on ryhmänä muita ideoita, rakennamme teille juuri sellaisen aktiviteettipäivän kuin toivotte. Valitsettekin minkä päiväaktiviteetin tahansa, mukaan sisältyvät aina itse aktiviteetti, lounas ja kuljetukset.”

Hinta: 260-310e per yö + jokainen osallistuja maksaa omat lennot. Jos kiinnostuit niin soita minulle ja kerron lisää!

Keväällä 2023

Opetus- ja pelimatka maaliskuun loppu / huhtikuun alku.