Opetuspaikat

 

 

Kuvahaun tulos haulle sarfvik golf

Golfsarfvik Oy on Suomen vanhin osakepohjainen golfkenttä. Sarfvik on arvostettu kenttäyhteisö, jonka tunnusmerkkejä ovat korkealuokkaiset, hyvin hoidetut kentät, huomaavainen palvelu, osakkaiden arvostama rauhallinen ja viihtyisä ympäristö sekä ruuhkattomat kentät. Sarfvik Golfklubi on kahden toisistaan poikkeavan 18-reikäisen kentän kokonaisuus. Jäseniä on vähän ja he ovat ylpeitä klubin perusideasta: ei lähtöaikojen varausta! Se tarkoittaa kiireetöntä lähtemistä kierrokselle, väljää pelaamista osakkaille, heidän perheenjäsenilleen ja vierailleen


 

 

 

BMW Pego Golf School toimii useilla eri kentillä. Oma työpisteeni sijaitsee Vuosaari Golfissa.

Vuosaari Golf on ainutlaatuinen 18-reikäinen golfkenttä meren äärellä, pääkaupungin ytimessä. Avaralle linkstyyppiselle kentälle on ominaista syvät bunkkerit ja väyliä erottavat pitkää heinää kasvavat kummut. Golfkausi on Vuosaaressa tyypillisesti pitkä ja viheriöt hyvässä kunnossa. Kentän on suunnitellut Kosti Kuronen ja kenttä on otettu käyttöön vuonna 2001.

Edustavan klubitalon terassilta on näkymät merelle ja klubin edestä lähteville ykkös- ja kymppiväylille. Lounas on tarjolla arkisin ympäri vuoden. Vuosaaren golfkentälle on erinomaiset liikenneyhteydet kaikkialta pääkaupunkiseudulta. Vuosaareen pääsee myös metrolla ja bussi tulee kentän läheisyyteen. (lainattu osoitteesta vuosaarigolf.fi)


Season golf logo

Season Golf on ympärivuotinen täyden palvelun golfharjoittelukeskus, joka sijaitsee Suomenojalla. Kesällä harjoittelu tapahtuu 40-paikkasella driving rangella ja käytettävissä on myös lähipelialue, puttigreeni ja bunkkeri, Par3 sekä Pitch&Putt -kenttä!

Talvella harjoitellaan ylipainehallissa, jossa jatkuvat kaikki kesän palvelut opetusta, demomailojen vuokrausta, mailojen huoltoa ja kahvilaa myöten.