Opetuspaikat

 

Kuvahaun tulos haulle sarfvik golf

Golfsarfvik Oy on Suomen vanhin osakepohjainen golfkenttä. Sarfvik on arvostettu kenttäyhteisö, jonka tunnusmerkkejä ovat korkealuokkaiset, hyvin hoidetut kentät, huomaavainen palvelu, osakkaiden arvostama rauhallinen ja viihtyisä ympäristö sekä ruuhkattomat kentät. Sarfvik Golfklubi on kahden toisistaan poikkeavan 18-reikäisen kentän kokonaisuus. Jäseniä on vähän ja he ovat ylpeitä klubin perusideasta: ei lähtöaikojen varausta! Se tarkoittaa kiireetöntä lähtemistä kierrokselle, väljää pelaamista osakkaille, heidän perheenjäsenilleen ja vierailleen


Season golf logo

Season Golf on ympärivuotinen täyden palvelun golfharjoittelukeskus, joka sijaitsee Suomenojalla. Kesällä harjoittelu tapahtuu 40-paikkasella driving rangella ja käytettävissä on myös lähipelialue, puttigreeni ja bunkkeri, Par3 sekä Pitch&Putt -kenttä!

Talvella harjoitellaan ylipainehallissa, jossa jatkuvat kaikki kesän palvelut opetusta, demomailojen vuokrausta, mailojen huoltoa ja kahvilaa myöten.


ruukki

Ruukkigolfin kenttä sijaitsee Pohjassa, Länsi-Uudellamaalla, noin tunnin ajomatkan päästä Helsingistä ja Turusta. Brödtorpin kartanon maille rakennettu kenttä tarjoaa haasteita niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin pelaajille.

Lasse Heikkisen suunnitteleman kentän ensimmäiset yhdeksän reikää sijoittuvat vaihtelevaan metsämaisemaan ja korkeuseroja löytyy lähes jokaiselta väylältä. Jälkimmäinen osuus tarjoaa kaunista peltomaisemaa, ojia ja pitkiä väyliä. 603-metrinen 14. väylä lienee yksi Suomen pisimmistä par5-väylistä.